Jack out-o’-the pressure cooker

The final heat. Pressure on full for a maximum of three weeks.

The final stage of the cooking process is essential so that all the tastes and nuances really bond together. Visas are in process and all we can do is wait.

But it’s a good thing we took more passport photos from a shop that says we get into any country with their photos!

passikuvat

 

Viisumit. Tarkoituksena on vierailla 14 maassa, joista 10 tarvitaan viisumit. Kaksi viisumia haetaan suomesta, kaksi Bangkokista, yksi Teheranista ja loput rajalta. Jännä fiilis. Ei ole varsinaisesti mitään syytä miksi emme saisi kaikkia tarvittavia viisumeita, mutta yhtäkaikki. Viisumin myöntäminen ei ole omissa käsissämme. Olemme jonkun muun päätäntävallan armoilla.

Ainakin hetken. Jos me ei saada viisumia täältä, haetaan se toisesta suurlähetystöstä, jos emme saa sitä sieltä niin siten kolmannesta. Jos ei sieltä, niin sitten vaikka kierretään kyseinen maa. Byrokratia on hidaste, ei este.

Rajat ovat vain ihmisten mielissä, mutta niin pitkään kuin niihin uskotaan, kierrämme suurlähetystöstä toiseen ja tuhlaamme rahojamme passikuviin.

4 vastausta artikkeliin ”Jack out-o’-the pressure cooker

    • Ainoat rajanylitykset jotka toistaiseksi auki ovat Mae Sot sekä Tegnoupal. Ne ovat meille myös sopivimmat. Tilanne voi mahdollisesti muuttua koska Burma aukeaa hetki hetkeltä enemmän. Muut rajaylitykset ovat todella lähellä kultaista kolmiota ja sen takia niistä ei oikein tuuppaa päästä läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *